Гути: Рамос направи грешка с прекаленото си затъване в преговори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можеше да завърши кариерата си в Реал, но не се възползва от възможността. И излезе през задната врата"

Бившият футболист на Реал Мадрид Хосе Мария Гутиерес-Гути е на мнение, че Серхио Рамос е допуснал грешка, тръгвайки си от „Сантяго Бернабеу“, за да облече екипа на Пари Сен Жермен.

Капитанът на Реал се раздели с „кралския клуб“ през миналото лято като свободен агент, подписвайки с ПСЖ до лятото на 2023 година. Рамос обаче е измъчван редовно от контузии и играе доста рядко в мачовете на парижани.

“Рамос знае, че направи грешка с прекаленото си затъване в преговорите за нов договор с Реал. Той си мислеше, че предвид кариерата и постиженията му Флорентино Перес ще направи това, което иска футболистът. Но не знае, че за президента клубът е над всичко. По принцип при достигането на определена възраст договорите на всички играчи там се удължават с по една година. Но Серхио не искаше така. Той наистина е легенда на Реал и вероятно има право да се държи така. Можеше да завърши кариерата си в Реал, но не се възползва от възможността. И излезе през задната врата”, споделя Гути пред “Ел Чирингито”.

Снимка: Reuters