Гюндоган: Искам да спечеля всичко и да се забавлявам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Тук съм, за да спечеля Ла Лига, Купата на краля и Шампионската лига. Много съм мотивиран и дойдох тук, за да докажа на себе си, че все още съм способен на това, въпреки факта, че съм на 32 години"

Новото попълнение на “каталунците” – Илкай Гюндоган, направи коментар относно целите, които си поставя за предстоящата му първа кампания в Барселона. 32-годишният полузащитник желае да триумфира с най-значимите купи и заяви, че не иска да спира да се забавлява.

„Тук съм, за да спечеля Ла Лига, Купата на краля и Шампионската лига. Много съм мотивиран и дойдох тук, за да докажа на себе си, че все още съм способен на това, въпреки факта, че съм на 32 години. Задачата няма да е лесна, но аз обичам трудностите. Дойдох тук да се забавлявам и преди всичко да печеля”, каза Гюндоган, цитиран от испанския вестник Marca.Германецът заяви още, че вижда известна приемственост след като си тръгна от Манчестър. Гюдоган отбеляза, че вече настоящият му наставник – Чави Ернандес, е играл под ръководството на Пеп Гуардиола, който в момента постига успех след успех на треньорската позиция в Сити.

“Гуардиола и Чави са една и съща школа. Гуардиола повлия на Чави и неговата игра. Много от това, което правим тук, е подобно на това, което направих в Манчестър Сити. Това също ми дава предимство, ще ми бъде по-лесно да се адаптирам“, каза за финал той.