Марсилия следи дуо от Барселона, а междувременно привлече Сар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Марсилия има интерес към Ерик Гарсия и Клеман Лангле, но междувременно според информациите са успяли да вземат Исмаила Сар от Уотфорд

От “Sport.es” съобщават, че в трансферните планове на Марсилия се включва да привлече по възможност поне един от двамата бранители на Барселона Ерик Гарсия или французина Клеман Лангле. Според информацията клубовете вече са стартирали разговори помежду си. В Каталуния искат да прибавят в касата си около 15 млн. евро от трансфер на Лангле, но що се касае до Гарсия, то желанието там е да го дадат като преотстъпен, а не да го продават засега.

През изминалата кампания Лангле бе част от състава на Тотнъм, но под наем. Френският бранител записа 35 срещи във всички надпревари, а в тях реализира едно попадение и осъществи две асистенции.

Според журналиста и трансферен гуру Фабрицио Романо междувременно марсилци са се подсилили със сенегалеца Исмаила Сар.  Двете страни са подписали споразумение за пет години, като трансферът ще струва на отбора от Лига 1 – 13 млн евро.

Сар успя да вземе 39 участия през сезон 22/23 във второто ниво на Англия – Чемпиъншип с екипа на Уотфорд. През този период той наниза 10 гола и направи 7 асистенции. Сенегалецът често играе и за националния си отбор. От 2016 г. насам редовно получава повиквателни, като за тези седем години се включи в 54 мача и вкара 11 гола.