Халф на Байерн Мюнхен не иска да напуска клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Леон Горецка е категоричен в позицията си

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Леон Горецка е заявил решението си, че няма намерение да напуска клуба това лято, пред ръководството, съобщава журналистът на “Sky Sports” Флориан Плетенберг. Редица клубове се интересуват от него, но изглежда никой не е успял да го убеди да напусне “Алианц Арена”.

Горецка е сред основните играчи на Байерн Мюнхен. Той бързо се наложи в състава на баварците след трансфера си от Шалке 04 през 2018 година. Той бе несменяем титуляр под ръководството на почти всеки треньор на баварците до момента.

Ситуацията с Томас Тухел обаче може да се окаже по-различна. Според някои информации идващи от Германия, специалистът е готов да се раздели с Горецка срещу правилната цена, която според него е между 40 и 50 милиона евро. Според източниците, които твърдят това, Тухел има различно виждане за халфовата линия на Байерн и желае да наложи друг тип футболисти.

Това може да накара Горецка все пак да напусне “Алианц Арена”. Вероятността обаче това да се случи това лято за момента е доста малка, тъй като той се чувства щастлив в Мюнхен и има договор с клуба до 2026 година.