Нюкасъл се оглежда в звезда на Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кварцхелия е попаднал и в радара на "свраките"

Ръководството на Нюкасъл Юнайтед е готово да пристъпи към нов етап в развиването на клуба и повишаването на неговите амбиции. То смята да снабди мениджъра Еди Хау със възможно най-добрите футболисти, които са готови да носят титли на “Сейнт Джеймсис Парк”. Едно от имената, което е спрягано за трансфер в тима е това на звездата на Наполи Квича Кваратсхелия.

Кварацхелия е едно от топ откритията на Наполи през последните години. “Партенопеите” платиха за него едва 11.5 милиона евро. В момента сумата, която те искат за неговите услугите е далеч по-висока. Според слуховете Наполи няма да разгледа предложение за играча си на стойност по-ниска от 95 милиона. Това може да представлява проблем за Нюкасъл, тъй като те трябва да съобразят харчовете си с финансовия феърплей.

Наполи обаче не иска да продава грузинската си перла това лято дори и срещу много голяма сума. Президентът на клуба Аурелио де Лаурентис вече направи всичко възможно да задържи другата си звезда – Виктор Осимен, и смята да направи същото и с Кварацхелия. По този начин той се надява да покаже на останалите клубове, че Наполи може да бъде фактор на европейската сцена, а не просто чудо за един сезон.