Тотнъм започва да търси заместници на Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кейн е пред изхода на Тотнтъм

Едно от най-интересните събития на този трансферен прозорец е сагата около нападателя на Тотнъм – Хари Кейн. Още от отварянето на трансферния пазар, англичанинът даде индикации, че иска да напусне клуба. Най-сериозен интерес показват Байерн Мюнхен, като стрелецът си остава най-големия им приоритет. ,, Шпорите” полагат огромни усилия да запазят нападателя си, но сякаш няма да могат да го задържат. Затова отборът вече търси алтернативи за заместник на Кейн.

Според Фабрицио Романо, Тотнъм са провели разговор с агента на бразилския нападател Витор Роке, който да бъде потенциалния заместник на Хари Кейн. В последните дни обаче излезе информация, че младият талант се е договорил с Барселона и почти сигурно се е запътил към Испания.

Ситуацията на Хари Кейн е тежка, защото му остава само една година до края на контракта му с Тотнъм. Ако не му бъде подновен договора до зимата, Кейн ще може да преговаря с други клубове и да напусне  ,,шпорите” след 1 година без пари. Собственикът на Тотнъм – Даниел Леви няма как да позволи на най-голямата си звезда да напусне без пари, затова нападателят трябва да бъде продаден сега или да подпише нов договор.