Ал Насър събира Роналдо с бивш съотборник от Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алекс Телеш е на крачка от трансфер в Саудитска Арабия

Ръководството на Ал Насър възнамерява да привлече крайният бранител на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш, съобщава Фабрицио Романо. Бразилецът се познава отлично със суперзвездата на тима Кристиано Роналдо, тъй като те играха заедно на “Олд Трафорд” и в моментите, които и двамата бяха на терена показаха чудесна комуникация и разбирателство помежду си. Може би именно това е причината вицешампиона от Саудитска Арабаия да се насочи именно към Телеш.

Телеш бе привлечен в Юнайтед с идеята да бъде конкуренция на Люк Шоу. Той се справи с тази си роля и дори за известно време измести английския национал от титулярния състав на “червените дяволи”. Това обаче бе когато Ралф Рагник бе треньор на тима, а той не се съдържа дълго на поста. След неговото напускане Телеш се завърна на резервната скамейка и дори попадна в “черния” списък на Ерик тен Хаг.

През миналото лято нидерландецът предпочете да пусне Телеш под наем в Севиля и взе на негово място доста по-младия Тайрел Маласия. Това лято обаче той не иска да отдава Телеш под наем, а иска да го продаде, за да придобие средства за осъществяването на трансферните си планове през този прозорец.