Халф на Левски: България може да спечели срещу Иран и Черна гора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можем да победим и в двата мача", заяви Андриан Краев преди предстоящите двубои

На националния отбор на България предстоят мачове с Иран (контрола) и Черна гора (квалификация за Евро 2024) в следващите дни. Полузащитникът на Левски – Андриан Краев заяви, че в двете срещи “лъвовете” могат да победят. Той изтъкна, че Черна гора не са нищо повече от нас, като халфът бе впечатлен и от стадион “Христо Ботев”, където България ще играе със селекцията на Иран в четвъртък.

“Обстановката е добра, още не сме провели тернировка, но всичко е окей. Горе-долу се познаваме доста добре всички. Очакваме да играем добре, да се развиваме и обигравае, като мисля, че можем да победим и в двата мача”, заяви Анди Краев.

“Мисля, че са добри мачове, да трупаме опит, да се стиковаме. Това е доста важно. Това ми помага и в Левски, защото се познаваме отдавна всички. В националния отбор това ще ни бута напред – млади сме, ще се сплотим и стиковаме”, каза халфът.

“Черна Гора има класни футболисти. Не мисля, че са повече от нас обаче. Според мен не заслужавахме да загубим предния двубой, имаме всички шансове да ги победим там”, сподели футболистът на Левски.

“Стадионът е уникален. Надявам се да дойдат доста хора и да им върнем усмивките по лицата, да ги зарадваме с игра и резултати”, заяви Краев за срещата с Иран.