Халф на Ливърпул е готов да се завърне във Фулъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът Фабио Карвальо може отново да заиграе на "Крейвън Котидж"

Фабио Карвальо в момента играе под наем в тима на РБ Лайпциг, но изпитва трудности с адаптацият и играе рядко. Той може да се върне в Ливърпул през януари и след това отново да се присъедини към Фулъм, според Daily Mirror.

Португалецът се присъедини към Ливърпул през 2022 г. от Фулъм срещу сума от около 7 милиона паунда. Но трансферът не върви по план за него. Първоначално той се бореше за редовно игрово време в Ливърпул, а след това беше даден под наем на РБ Лайпциг.

Очакваше се той Карвальо да играе редовно за РБ Лайпциг. Но тимът от Бундеслигата не му дава редовно място в стартовия състав. Сега Ливърпул преговаря с Лайпциг за да го върне на “Анфийлд” през януари. Мърсисайдският клуб се надява отново да го даде под наем, а Котиджърс проявяват интерес към играча.

Завръщането във Фулъм може да бъде идеално за Фабио Карвальо и ще му помогне да възвърне формата и увереността си. Фулъм обаче имат добри играчи на позицията му и остава да видим дали могат да предложат на 21-годишния играч повече минути. Изглежда много малко вероятно 21-годишният играч да има бъдеще в Ливърпул, особено предвид опциите, които Юрген Клоп има на свое разположение.