Халф на Ювентус: Целта е да се върнем на върха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да върна отбора там, където му е мястото", заяви Адриен Рабио.

Полузащитникът на на Ювентус – Адриен Рабио, обяви защо е взел решение да остане в редиците на “Старата госпожа”.

Както е известно, към французина имаше засилен интерес от много клубове, но в крайна сметка той поднови контракта си с италианския гранд.

“Последните две години без трофеи бяха трудни. Дойдох тук, за да печеля. Ювентус е велик клуб, който е свикнал да печели и ще го прави отново. Две години без трофей са дълъг период за този клуб. Затова сега целта е да се върнем на върха. Останах точно заради това, за да помогна на отбора да спечели Скудетото и купата. Искам да върна Ювентус там, където му е мястото. Чувствах, че имам недовършена работа тук”, каза Рабио.

“Когато дойдох, играехме в Шампионската лига и спечелихме Скудетото. Искам отново да усетя тези емоции. Чувствам се като у дома тук, комфортно ми е. Когато отидеш на друго място, не знаеш какво ще намериш. Тук намерих обстановка, която ми харесва. Хората в клуба, а и извън него, са невероятни. Взех решението със сърцето си, защото не исках да изоставя всичко това. Работата ми не свършва дотук. Вярвам, че мога да продължа да израствам и затова реших да остана в Ювентус”, коментира френският национал.