Инбет сочи ЦСКА за тотален фаворит срещу Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" нямат право на втора поредна грешка в шампионата.

Отборите на ЦСКА и Крумовград се изправят един срещу друг в сблъсък от втория кръг на родната efbet Лига.

Двубоят между двата тима, който ще се проведе на стадион “Българска армия” и стартира от 21:15 часа, ще бъде ръководен от Владимир Вълков.

“Червените” излизат за задължителна победа над новака в елита след нулевото равенство срещу Хебър Пазарджик в предходния кръг.

Възпитаниците на старши треньора Саша Илич нямат право на нова ранна грешка по пътя към титлата и ще искат да се реваншират пред собствените си привърженици.

Крумовград пък ще търси постигането на нов сензационен резултат, но този път на “Армията”, след като преди седмица изненадаха футболната общественост, побеждавайки с 3:1 шампиона Лудогорец.

Едно от най-класните нови попълнения на ЦСКА през текущия летен трансферен прозорец – Данило Асприля, ще направи своя дебют за столичния гранд, като това се очаква да стори и бранителят Браян Кордоба. Място от първата минута би трябвало да получи и Матиас Фаетон, който срещу Хебър влезе в игра на почивката.

Отборът на Неманя Миланович пък също се подсили с нов футболист през седмицата – бразилецът Диего Рапозо. Гостите със сигурност излизат в ролята на аутсайдери срещу ЦСКА, но вече показаха ясно, че нито един тим не бива да ги подценява.

Букмейкърът Инбет дава предимството за успех на “армейците” с коефициент от 1.22 срещу такъв за победа на Крумовград от 12.40. Равенството пък е със ставка от 6.29.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кордоба, Петров, Санянг, Юга, Кареасо, Миндсет, Хаинц, Фаетон, Папазов

Крумовград: Я. Георгиев, Велев, Сенхаджи, Шимич, А. Георгиев, Кацаров, Машедо, Юсеин, Йорданов, Тонев, Колев