Ханкич: Ботев не е като другите отбори, имам силна връзка с клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Горд и благодарен съм, че имам възможност да играя пред толкова невероятни фенове и се надявам да мога да им се отплатя с добро представяне на терена", заяви той.

Вратарят на Ботев Пловдив – Хидайет Ханкич, разкри защо е взел решение да поднови контракта си с “жълто-черните”.

Австрийският страж сподели още, че всеки сезон, в който отборът не е в топ 4 или не участва във финала за Купата на България, е провален.

“Имаше много причини да подновя контракта си, но със сигурност една от основните от тях беше, че имам силна връзка с този клуб. Още от първия ден почувствах любовта и подкрепата на феновете и всички хора, които работят в него. Така че нямаше причина да напусна. Щастлив съм тук и имам големи цели с Ботев”, каза стражът пред бюлетин “Канарче”.

“Всеки сезон, в който не сме в топ 4 или не участваме във финала за Купата на България, е провален сезон. Напрежението в Ботев е голямо и фланелката не се носи лесно. Но ако не можете да се справите с това напрежение – не заслужавате да играете за Ботев. Ние сме наясно, че миналият сезон беше напълно неприемлив, и че никога не трябва да се повтаря”, обяви той.

“Горд и благодарен съм, че имам възможност да играя пред толкова невероятни фенове и се надявам да мога да им се отплатя с добро представяне на терена. Мисля, че феновете разпознават, когато се бориш честно и даваш всичко за клуба. Имам късмета да съм с балкански корени, така че разбирам манталитета и знам какво означава този клуб за всички тези хора”, коментира вратарят.

“Ако са ядосани, това е само защото обичат този клуб толкова много. Ботев не е като другите отбори, привилегия е да играя тук и съзнавам каква отговорност носим, така че винаги се опитвам да дам най-доброто от себе си, за да не разочаровам клуба и феновете. Получих наистина топло посрещане и бързо се почувствах като у дома си”, каза още Ханкич.