Меси: Намирам се в момент от кариерата си, в който обичам всичко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"След като всичко е постигнато, остава само да се наслаждавам", коментира играчът на Интер Маями.

Мегазвездата на световния футбол – Лионел Меси, говори за момента, в който ще трябва да се оттегли от националния отбор на Аржентина, както и от любимата игра въобще.

В края на миналата година Лео стана световен шампион след триумф и победа над Франция на финала на Мондиала в Катар.

„Честно казано – не знам кога. Мисля, че ще стане, когато трябва. След като всичко е постигнато, остава само да се наслаждавам. Бог ще каже кога ще дойде този момент. Логично, заради възрастта си, съм сигурен, че ще бъде скоро. Но не знам точно кога ще дойде подходящият момент”, каза Меси.

“Сега мисля за ежедневието, наслаждавайки се на всичко красиво. Преживяхме много трудни времена в националния отбор. Имахме късмет да станем световни шампиони и шампиони в Америка“, обяви нападателят.

„Когато постоянно се състезаваш, когато винаги имаш цели пред себе си, не оценяваш това, което наистина заслужаваш, това, което си постигнал”, добави футболистът на Интер Маями.

“Намирам се в момент от кариерата си, в който обичам всичко, което ми се случва, и ценя всичко много повече, защото знам, че това са последните ми години. Когато напусна и вече не съм не терена – ще ценя това още повече“, каза още Меси пред “Гол”.