Ханзи Флик иска Байерн да повтори успехите от 2020 година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нищо не се е променило по отношение на целите ни. Искаме да бъдем възможно най-успешни, точно както през миналия сезон"

Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик иска неговият тим да спечели поне 5 трофея през 2021 година, както стори в предходната 2020-а. Баварците спечелиха своята осма поредна титла в шампионата, триумфираха в Шампионска лига, а освен това добавиха към колекцията си Купата на Германия, Суперкупата на Европа и Германия.  Баварският гранд стартира годината като лидер в първенството, а в неделя има мач срещу закъсалия Майнц 05.

“Току-що завършихме една изключителна година. Въпреки че почивката беше кратка, тя все пак беше важна. Момчетата се наслаждаваха на тренировките през последните няколко дни. Нищо не се е променило по отношение на целите ни. Искаме да бъдем възможно най-успешни, точно както през миналия сезон”, заяви Ханзи Флик.

Специалистът разкри, че Кингсли Коман все още не е възстановен от мускулната контузия, която получи в мача срещу Байер Леверкузен преди две седмици, като Ниазу Куаси и Марк Рока също не са в състава за двубоя в неделя.

“Анализирахме нашите опоненти, но не знаем какво точно ще измисли новият треньор. Обикновено той обича да определя темпото и да поставя съперника под натиск. Въпреки това се фокусираме върху себе си”, добави треньорът на Байерн.