Хари Кейн дебютира в Бундеслигата с гол за голяма победа на Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хари Кейн ги започна още на старта в Бундеслигата при разгромна победа на Байерн срещу Вердер

Байерн Мюнхен започна защитата на титлата си в Бундеслигата с разгромен успех при гостуването на Вердер Бремен с 0:4, а Хари Кейн дебютира с попадение за “баварците”.

Още в 3-ата минута баварците погледнаха към вратата на домакините. Кингсли Коман обаче не успя да нанесе завърващ удар към Павленка. Секунди след това Хари Кейн пусна страхотен пас към Лирой Сане, който остана очи в очи със стража на Вердер, а след това пусна топката покрай него и я прати в мрежата за 1:0.

В 9-ата минута Никлас Фюлкруг стигна първи до центриране и прати топката в близкия ъгъл на вратата, за да изравни. Попадението му обаче бе преразгледано заради засада и в крайна сметка беше отменено.

В 75-ата миунта пък Хари Кейн бе изведен с хубав пас. Той стигна до границата на пеналтерията, след което нанесе изстрел, който след лек рикошет мина покрай Павленка и влезе в мрежата.

Страхотна комбинация на Байерн завърши с подаване от Томас Мюлер към Лирой Сане, който само добави топката в мрежата, за да направи резултата класически 3:0.

Дълбоко в добавеното време Алфонсо Дейвис проби по левия фланг, след което намери Матис Тел. Той пък отправи неспасяем удар в близкия ъгъл – никакъв шанс за стража на Вердер Бремен.