Хари Кейн: Знаехме как можем да нараним Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на Байерн Мюнхен говори след минималната победа на "Олд Трафорд"

В сряда вечер отборът на Байерн Мюнхен записа победа с 1:0 като гост на Манчестър Юнайтед в среща от група A на Шампионската лига. По този начин баварците изхвърлиха “червените дяволи” от европейските клубни турнири, тъй като Юнайтед остана последен в групата. След срещата нападателят на Байерн – Хари Кейн, разкри какъв е бил планът на отбора да спечели срещу англисйкия гранд на “Олд Трафорд”.

„Според мен контролирахме мача и създадохме по-добрите положения за попадение. Ман Юнайтед може би владееше по-дълго топката, но ние бяхме спокойни и знаехме, че с бързи контраатаки можем да ги нараним. Точно това и се случи“, каза английският национал след победата над баварците.

„Винаги е трудно да намериш мотивация, когато си лидер в групата и вече си се класирал. Но поражението от Айнтрахт през уикенда бе това, което ни мотивира допълнително и успяхме да постигнем добра победа днес“, допълни Хари Кейн.

Байерн Мюнхен направи почти перфектна кампания в Шампионска лига. Баварският колос записа 5 победи и 1 реми в шестте си мача в груповата фаза, като завърши с 12 вкарани попадения и 6 допуснати.