Наско Сираков: Участие в Европа е задължителна цел пред Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гарантирам на феновете, че всеки месец ще бъдат запознавани с всички действия, които се извършват от клуба", каза Сираков.

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, коментира актуалната ситуация в отбора и клуба във всеки един аспект.

Той говори на пресконференция, където разкри редица интересни подробности. Сираков обясни, че не е зависим от никого и изказа готовност да говори с всеки един, ако ще бъде за доброто на “синия” тим.

“Искам да се извиня на цялата “синя” общност, че изглеждахме като капсулиран клуб през последните месеци, за което аз също имам сериозна вина. Това е от независещи от мен причини. Много от нещата, по които се работеше в клуба, изискват конфиденциалност”, коментира Сираков.

“Оттук нататък гарантирам на феновете, че всеки месец ще бъдат запознавани с всички действия, които се извършват от клуба”, добави босът на “сините”.

“Мисля, че цифрите, които бяха казани, отговарят на въпросите. Не съм се отказал от нито една среща, която е полезна за Левски. Винаги съм отворен за разговори. С мен нещата се постигат много по-лесно с добро. С лошо трудно ще постигнат феновете нещо. Отново ще кажа, че съм готов да говоря с абсолютно всички. Имам 1000 причини да съм обиден, но съм готов да водим разговори на всякакви теми, но да се опитват да ме рекетират да прехвърля акциите, това няма да стане. Казвам го категорично”, обяви Сираков.

“На живот и смърт е участието в Европа всяка година, защото това е задължителна цел пред Левски, но там се участва, когато го заслужиш на терена. Ние ще направим всичко възможно, за да изглеждаме по такъв начин, че да заслужим нашето място”, коментира легендарният бивш нападател.

“Чувам, че съм поставено лице на Васил Божков и Бойко Борисов, но Наско Сираков не е зависим от никого. Как си представяте аз да бъда контролиран? Не съм чувал Васил Божков повече от две години. Той има доста проблеми, че да се срещам с него. Когато се наложи да проведа разговор с него за доброто на Левски, ще проведа и 100, ако трябва”, продължи Наско Сираков.

“През миналото лято Манчестър Сити спечели Шампионската лига и Гюндоган си тръгна без пари. Не е нищо ново, случва се във всеки отбор и страна. Анди Краев и Петрис имат договори за още шест месеца. Нищо не се знае, но в следващите шест месеца трябва да си заслужат своето място”, заяви той.

“За мен беше очаква спад в резултатите, но не в играта. В 90 процента от мачовете, които не спечелихме, надиграхме противника. Получиха ни се контузии на част от най-важните ни играчи. Ние нямаме възможност да разполагаме с 25 почти равностойни футболисти. Всяка една контузия или наказание се отразява на отбора. Ние сме най-младият отбор. Очаква се, когато напрежението натисна играчите, това да се отрази. Няма как обаче на не бъда доволен от представянето на играчите и желанието”, сподели Сираков.

“При всички положения ще има входящи трансфери. Постовете, на които търсим играчи, са тези на Анди Краев и Петрис. Търсим и на други позиции, а вече и сме намерили”, завърши Наско Сираков.