Хърн: Пулев е на нивото на Анди Руис, дори е по-комплексен боец 1
0 0
"Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите", заяви мениджърът, защитавайки цената от 25 паунда за гледане на мача

Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се проведе на 12 декември в Лондон, а цената от 25 паунда за платено гледане по телевизията на сблъсъка предизвика вълна от критики към организаторите на събитието. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн направи аналогия с мача срещу Анди Руис, който беше на същата цена. Според промоутъра Кубрат Пулев е на нивото на Руис, дори е по-комплексен боксьор.

„Вижте какво, си­туацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално малтретиран от всич­ки, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа. Сега ви уверявам, че Пулев е на нивото на Руис,   а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор.”

“Вместо да се бият пред 70 000 зри­тели на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулев ще излязат пред минимален брой зрители или въобще няма да има публика. Губим много пари и възможностите ни са ограничени. За това решихме да запазим висока цената на пла­теното телевизионно излъчване. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът между Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 долара, това как ви се струва? Според мен зрителите няма да искат да пропуснат здрава битка като Джошуа – Пулев”, заяви Еди Хърн вчера.