Хърватин отхвърли възможността да заиграе за Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" са имали желание да привлекат Пяца, обаче той не е искал да заиграе в нашата страна.

Марко Пяца е отказал да подсили българския шампион Лудогорец, информира хърватското издание “Ютарний лист”. “Орлите” са имали желание да привлекат Пяца, обаче той не е искал да заиграе в нашата страна.

28-годишният хърватски футболист към момента е собственост на Ювентус, но категорично не влиза в плановете на Масимилиано Алегри и ще бъде даден за пореден път под наем, след като Пяца вече игра като преотстъпен последователно в Шалке 04, Фиорентина, Андерлехт, Дженоа, Торино и за последно през миналия сезон в Емполи.

Крилото, което записа 24 срещи за националния отбор на родината си, не успя да се утвърди в състава на “старата госпожа”, като взе участие в едва 21 мача, след като беше закупен за почти 30 милиона евро от Динамо Загреб през лятото на 2016 година.

В Динамо Загреб се надяваха Пяца да се завърне при тях, но италианските медии информират, че той почти сигурно ще продължи кариерата си в Турция, след като от Ювентус са се съгласили да го преотстъпят за един сезон на Фатих Карагюмрук, а неговият мениджър води преговори за личните условия на играча.