WINBET продължи подкрепата си за Ботев (Пловдив)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт."

WINBET продължи сътрудничеството си с Ботев (Пловдив), като и през сезон 2023/2024 ще бъдат техен основен спонсор, информираха представители на бетинг-компанията и на ръководството на отбора.

WINBET и Ботев Пловдив стартираха своето партньорство преди пет години.

„Продължаването на партньорството ни с WINBET е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз постоянно добавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на надежден и развиващ се клуб. Извън бизнес отношенията, WINBET плавно се превърна в част от ядрото на идентичността на Ботев през последните години и остави голямо впечатление в град Пловдив. Докато разширяваме нашето партньорство, очакваме с нетърпение стартирането на нови инициативи и изразяваме нашата дълбока благодарност на WINBET за тяхната съществена подкрепа”, заяви главният изпълнителен директор на Ботев Пловдив, Алексей Киричек.

„Партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на клуба в постигането на техните цели”, сподели главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова