Хърватия и Албания не се победиха след късна драма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шахматистите направиха обрат през второто полувреме, но допуснаха изравняване в добавеното време.

Хърватия и Албания завършиха при равен резултат на Фолкспаркщадион в Хамбург като „Шахматистите“ изоставаха в резултата след на полувремето, но стигнаха до пълен обрат през втората част, но не успяха да го задържат.

Халфът на Спарта Прага Казим Лачи вкара в 11тата минута за да осигури преднината на „Орлите“ във втори пореден мач на Европейското първенство. Нещата обаче отново не се развиха в полза на Албания и те допуснаха обрат.

Хърватия, които бяха безобразни в първия час от двубоя, започнаха да играят по-добре след това и стигнаха до изравнителен гол дело на Андрей Крамарич в 74тата минута, а само две по-късно, „Шахматистите“ поведоха за първи път в мача след автогол на Клаус Гясула.

Те обаче не успяха да запазят своята преднина и Клаус Джазула шокира хърватите със своя гол в добавеното време за да осигури първа точка на своята държава на Европейски финали.

След този мач Хърватия и Албания са с по 1 точка всеки след 2 мача. Испания и Италия са другите 2 отбора в групата като те ще изиграят сблъсъка помежду си утре.