Хендерсън: Равенството с Фулъм е справедлив резултат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разочарован съм от представянето ни, можем да играем много по-добре", убеден е англичанинът.

Капитанът на Ливърпул – Джордан Хендерсън, сподели мнението си след равенството 2:2 срещу Фулъм в двубой от 1-ия кръг за новия сезон във Висшата лига.

Опитният полузащитник призна, че всички в клуба са разочаровани от резултата на “Крейвън Котидж”, но добави, че хиксът е бил справедлив.

„Да, равенството е разочароващо, но може би най-доброто нещо е, че не загубихме мача. В края имахме няколко възможности да спечелим, но като цяло мисля, че можем да играем много по-добре. Разочаровани сме от резултата и представянето ни”, категоричен бе Хендресън.

„Знаехме, че ще бъде труден мач срещу новак в дивизията. Знаехме, че ще бъде трудно и нямаме никакви извинения. На моменти бяхме доста летаргични, не играхме по начина, по който го правим обикновено, а когато това се случи във Висшата лига – те наказват”, обясни халфът.

“Единственото позитивно нещо е, че реагирахме, особено през втората част. Създадохме няколко шанса и можехме да спечелим, но смятам, че равенството е справедлив резултат”, каза още Джордан Хендерсън.