Херо: Липсва ни най-много да реализираме усилията на нашия отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всеки един мач ще е финал за нас", заяви Димитър Димитров

Спартак Варна си тръгна победен от “Българска армия” след загуба с 0:1 от ЦСКА. Наставникът на “соколите” Димитър Димитров – Херо говори след срещата, като според него възпитаниците му в дълги периоди от двубоя са били равностойни на лидера в класирането.

„Както казах и след двубоя с Локомотив София, не успяваме да реализираме усилията на целия отбор. Това ни липсва най-много. Първите 15 минути почнахме неубедително, но изравнихме играта и имахме своите възможности. Най-малко можеше да не загубим този мач“, заяви Димитър Димитров.

„Повече работа, повече увереност от самите играчи, това е единственият шанс. Не виждам друг. В дълги периоди от мача днес не бяхме по-слабият тим, даже напротив“, добави опитният специалист.

„Ще работим в паузата. В много от двубоите не заслужавахме да загубим, но липсата на голове ни тежи. Има напрежение, аз го казах. Всеки един мач ще е финал за нас. Когато потенциалът не е толкова висок, оказва влияние. Вярвам на тези момчета и ще се борим докрай“, каза Херо.