Херо: Никой от футболистите ми не вярва в съдийството
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дойде един момент, в който исках да си тръгна заради съдийството"

Наставникът на Берое Димитър Димитров записа своя мач №470 в елита при днешното гостуване на Локомотив (Пловдив), изравнявайки рекорда на Георги Василев. След двубоя на „Лаута“ Херо коментира равенството на неговия тим с „черно-белите“, като не допусна да подчертае, че груби съдийски грешки в предходни мачове са попречили на заралии да бъдат с по-сериозен точков актив.

“Закономерен резултат. Имаше поделено надмощие. Нашето полувреме бе първото. Отпаднахме малко. През второто полувреме имаше повече борба и агресия. Футболът страдаше. Необмислена постъпка на Октавио на пеналта. Един футболист трябва да мисли и да не дава възможност на съдята да свири дузпа. Имаше дузпа за Локомотив. Имахме възможности, но не ни достигна класата при последното подаване. Като желание, мотивация и агресия се постарах да заложа на най-ръстовия състав”, заяви Херо.

“В четири мача бяхме грубо ощетявани. При нормално съдийство можехме да вземем други точки. Ако беше обективно съдийството, нашият отбор щеше да има повече точки и нямаше да се говори за такава криза. Никой от футболистите ми не вярва в съдийството. Играчите са загубили самоувереност и не вярват, че ще има коректно съдийство. Дойде един момент, в който исках да си тръгна заради съдийството. Искам нещата да се решават на терена. Чувствам, че имам сили и възможности да работя на добро ниво. Надявам се, докато съм жив, да дойде момент, в който, когато загубим, да сме по-слабият отбор, а когато сме победили – да сме по-добри. Ще съм най-щастливият човек, ако това се случи” каза още треньорът на Берое.