Херо: Основното беше, че се разминахме без контузии
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В контролите резултатите са последното нещо, което ме вълнува"

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви след загубата с 0:1 от Етър, че последното нещо което го вълнува в контролите, са резултатите. Херо сподели след спаринга с „болярите“, че е най-доволен от факта, че след двубоя няма контузени в тима на заралии.

“Най-хубавото, което ми хареса, е, че се разминахме без контузии. Това беше основното. Не ми харесва качеството на играта, но на този терен трудно може да се говори за качество. Има умора, разбира се. Това е видимо. Надявам се след десетина дни да намалим натоварванията и отборът да бъде освежен. Иначе проблемите ни стоят с контузиите на футболистите и болестите на другите. Надявам се в скоро време да започнем с пълен състав.“

„Моето желание беше съставът да бъде максимално окомплектован, всички да тренират и да играят най-добрите. За голямо съжаление получихме здравословни проблеми и това ни лиши от важни футболисти. Но има време до началото на първенството и се надявам, че те ще бъдат подготвени“, добави наставникът на старозагорци.

„Чакаме Фал след месец да започне тренировки на пълни обороти. Трудно ще вземем нови попълнения. Иска ми се всички да са здрави и тогава ще разполагаме с нелош състав.  В контролите резултатите са последното нещо, което ме вълнува”, обяви специалистът.