Херо: “С екипа ми ще направим всичко възможно да спасим Спартак”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният специалист доволен от развитието на Соколите

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров – Херо изрази задоволство след края на контролната  среща с ФК Минай (Украйна), която завърши наравно – 0:0.

Според него Соколите вече са започнали да показват наченки на стила, който той търси и се надява с екипа си да успеят да задържат Спартак в Първа лига.

„Мисля, че през първото полувреме показаха надграждане в тактическо отношение,” заяви той. “Смятам, че нашият отбор беше доминантния. Лошото е, че не успяхме да реализираме доста от положенията, които имахме.

“През второто полувреме сякаш ритъмът ни се наруши със смените, които извършихме. Смятам, че има наченки на изграждане на някакъв стил в играта. Дано в бъдеще да се запазим от контузии и да можем да налагаме този стил в мачовете от първенството.

“Какво мога да кажа за Лудогорец – хегемонът в последните 12 години. Тежък и труден мач, после предстоят мачове с директни противници и отбори, с които ще се борим за оцеляването. Така че, следя абсолютно всичко, което се случва в българския футбол.

“Аз ако не бях оптимист, нямаше да се захвана. Знам, че ще е много трудно, виждате с колко точки сме изостанали от другите отбори, но ще направя всичко възможно, заедно с моя екип да  работим максимално, за да свършим нужната работа.”