Херо: “Съвсем скоро ще приземя “звездите”!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Берое бесен и от лекотата, с която неговият тим инкасира голове

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че ще се наложи да действа с твърда ръка, след като някои от играчите му са загубили връзка с реалността.

Старозагорци се добраха до победа с 3:2 при визитата на последния в класирането Етър, но в продукцията на Зелено-белите отново имаше сериозни пропуски, които разочароваха Херо.

“Някои хора дойдоха тук – взехме ги от 3-та и 4-та дивизия, станаха национали, и се помислиха за много велики футболисти,” започна гневния си коментар на случилото се на стадион “Ивайло” Димитров.

“Но може би ще ги приземя скоро време, за да разберат, че така футбол не може да се играе. Ако човек не се влага на 100 процента, ако не бъде агресивен, концентриран и отговорен, няма как да печели.

“Ние сме си виновни за всичко. Аз след такава победа не мога да бъда доволен. Само резултата ме задоволява, но не мога да бъда щастлив от такава игра. При положение, че водихме с 2:0, при положение, че изтървахме дузпа, несериозна бита…”

Димитров беше особено озадачен от поведението на играчите си, след като само преди няколко дни Берое се спаси от отпадане в турнира за Купата на България, само заради съживяването си в края на мача с втородивизионния Пирин.

“Ще се опитаме да анализираме нещата, защото това се получава за втори мач,” заяви Димитров. “Подходихме несериозно и към мача с Пирин за Купата – трябваше в последните 10-15 да натискаме и променяме статуквото.

“В днешния мач по същия начин. Трябваше да затворим мача с лекота, а ние допуснахме гол при първата атака и след това традиционно положение – за сетен път пропускаме голове по детски начин.”

Херо коментира и изпълнението от бялата точка на Макоута.

“Макоута вкара дузпата срещу Пирин, Иван пропусна. Основният изпълнител ни е Конте, но той отсъства. Казах, който се чувства в по-добро състояние да изпълнява.

“Виждайки състоянието, в което играеше Макоута и че не му спореше играта, казах на Иван Минчев да изпълнява, но Макоута взе топката и сам реши да си изпълни, видяхме по какъв начин.

“Всяка победа е важна, но аз не мога да бъда щастлив от тази победа. Искам победите да бъдат придружени от качествена игра, нападателен футбол – такъв, който показахме в последно време. Затова при мен има повече горчилка и разочаровани от тази победа”