Добави коментар
Цените на билетите са 10, 50 и 500 лева

Етър започва продажба на виртуални билети за домакинските мачове на отбора в Първа лига, съобщи сайтът на Виолетовите.

Приходите, набрани от тази инициатива биха били „безценна помощ за клуба в този момент“, обявиха Болярите.

Ръководството на тима от Старопрестолния град обяви, че налични ще са три типа билети – с цена от 10, 50 и 500 лева.
Ето и цялото съобщение:
В понеделник, 30.11.2020 г., XIV-ия кръг на първенството в Първа професионална лига противопоставя „болярите“ на отбора на Царско село. Срещата е с начален час 17.30 часа.

Заради пандемията от коронавирус всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети обаче ще бъдат безценна помощ за клуба в този момент!

Има три типа билети – Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени съответно 10, 50 и 500 лева. Всеки фен, закупил Бронзов или Сребърен билет, ще участва в томбола, в която ще могат да се спечелят пет атрактивни награди, свързани с клуба – рамкирана снимка с автограф, фланелка с автографи, абонаментна карта за целия следващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно участие в томболата, докато един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени на живо в страницата на клуба във Facebook.

Закупуването на Златен билет дава уникалната възможност да си направите снимка с отбора, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази опция е валидна за всеки Златен билет. Златните билети са само пет!

Добави коментар
Гласувай: