И след вазектомията Роналдо става баща… за (поне) пети път
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият бразилски нападател живее от няколко години със Селина Локс

Легендарният бразилски нападател Роналдо ще става баща за пети път, независимо че през 2010 година си направи вазектомия, съобщи неговата партньорка Селина Локс.

Знаменитата “деветка” също не скри вълнението си.

“Нямам думи, които да опишат този момент! Започва нова фаза от живота ми. И с това идва и голяма отговорност”, написа 44-годишният Роналдо, който живее със Селина в Мадрид от 2015 година. 

Роналдо Луиш Назарио де Лима вече е баща на 19-годишния Роналд, 14-годишният Александър, 10-годишната Мария София и деветгодишната Мария Алис.

Първото дете на Роналдо е от бившата му съпруга и eкс-бразилска футболистка Милене Домингес. След края на брака им, който продължи четири години, той се ожени за Мария Беатрис и двамата имат две момичета, които се казват Мария.

През декември 2010 година пък легендарният бразилец си направи тест за бащинство и беше потвърдено, че е баща на Александър, който е резултат на кратката му любовна авантюра със сервитьорката Микеле Умесу.

Именно след потвържението на четвъртото си дете бившият нападател на Барселона, Интер, Реал Мадрид и Милан, разкри, че си е направил вазектомия. По-късно обаче бе съобщено, че има замразена сперма на бразилската футболна легенда.

Роналдо, който игра също за Крузейро, ПСВ Айндховен и Коринтианс, спечели два пъти световната титла с Бразилия, а също така спечели и „Златната топка“ през 1997 година и отново пет години по-късно.