Илиан Илиев има условие, за да поеме националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът иска да продължи да води черно море, ако замени Младен Кръстаич начело на България

Илиан Илиев е сред фаворитите да замени Младен Кръстаич начело на България. Националният ни отбор бедства под ръководството на сръбския треньор и на всички ни писна да слушаме оправданията му за слабите резултати. Със сигурност Кръстаич ще бъде заменен, като другите спрягани имена са на Станимир Стоилов и Димитър Димитров.

Някои източници твърдят, че Илиев е съгласен да започне преговори за поста, но ще постави важно условие – да продължи да води и тима на Черно море, пише “Мач Телеграф”. Илиан Илиев иска да продължи работата си на “Тича”, като до момента той прави фурор с “моряците”, които са 2-ри в класирането на efbet Лига.

Би трябвало името на новия национален селекционер да стане ясно другата седмица, когато има събрание на Изпълкома на футболната централа. Ако Илиев не поеме България, то най-вероятно селекционер ще бъде Станимир Стоилов, но при положение, че бившият треньор на Левски не подпише договор в Кипър. Местните грандове имат интерес към Мъри и предстои да видим как ще се развие ситуацията.