google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предпочитам да не коментирам, защото пак ще трябва да плащам", заяви треньорът на Черно море за съдийските решения

Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след ремито с ЦСКА 1948 (0:0). Той бе доволен от играта на своя тим, като заяви, че е липсвал точния завършващ удар. Илиев сподели, че не иска да коментира отменения гол на Алекс Фернандес през второто полувреме, за да не плаща пак глоби. Специалистът бе глобен с 4000 лева след двубоя с Лудогорец.

“Каквото и да кажем сега вече е късно. През второто полувреме бяхме отчетливо по-добрият отбор. За съжаление има такива мачове, в които не успяваме да отбележим. Отборът на ЦСКА 1948 е 3-ти в класирането и разполага с доста добри състезатели. Усилията които положиха моите футболисти са похвални”, започна треньорът на варненци.

“Добре е, че след колебливия мач с Лудогорец успяхме да си върнем самочувствието. За съжаление, нещата се получиха с изключение на завършващия удар. Има доста точки в играта. В тези два мача трябва да си осигурим влизане в топ 6”, добави Илиев.

“Предпочитам да не коментирам, защото пак ще трябва да плащам”, каза Илиев за незачетения гол на “моряците” през втората част.