Илиан Илиев: Поздравявам Крумовград за смелата игра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Те имат добри футболисти, създадоха ни доста проблеми", сподели той.

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, бе доволен от спечелените 3 точки при гостуването на Крумовград в двубой от 3-ия кръг на родното първенство.

“Изключително труден мач срещу един отбор, който днес показа, че неслучайно е победил Лудогорец и до последно се държа срещу ЦСКА. Крумовград играе агресивно и ако ние не отговорим и губим единоборства, ще се получи това, което се получи първото полувреме”, каза Илиев.

“Вкарахме гол от дузпа и след това ни изравниха, нормално. На полувремето повторихме малко нещата, които говорим цяла седмица. Те имат добри футболисти, създадоха ни доста проблеми. Другото е, че един отбор не може да е толкова агресивен през целия мач, затова в края ние владеехме инициативата, създавахме ситуации. Като цяло поздравявам Крумовград за смелата игра и моите футболисти. Успяхме да си наложим волята през второто полувреме”, обясни специалистът.

“Просто другият отбор беше по-агресивен. Създадохме доста ситуации, търсихме празните пространства, което се опитваме да тренираме. Мисля, че малко повече спокойствие трябва да показваме в последните 30 метра. Имахме доста ситуации, които трябваше да завършим по-добре”, призна той.