Миланович: Загубихме контрола на мача през втората част
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Направихме две индивидуални грешки, което ни коства мача", обяви той.

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович даде мнението си след поражението от Черно море с 1:3 в сблъсък от откриващия се 3-и кръг в родната efbet Лига.

„Не трябва да забравяме, че се изправихме тази вечер срещу добър отбор. Те имат много добри индивидуални качества. Треньорът им е много добър. Мисля, че през първото полувреме контролирахме нещата на терена, но след това Черно море бе по-добрият отбор на терена. Трябва да видя къде се объркаха нещата“, коментира Миланович.

„През първото полувреме бяхме по-добрият отбор, но през второто загубихме контрола над мача. Направихме две индивидуални грешки, което ни коства мача. Мисля, че това бе най-добрият ни мач от началото на сезона, но за съжаление загубихме”, анализира специалистът.

„Ние във всеки един мач излизаме за победа. Следващият ни мач е срещу Берое. Те също са на добро ниво от началото на сезона. Ние вървим стъпка по стъпка. Има много неща, които може да извлечем като позитиви от днешния мач. Мисля, че в следващия двубой ще бъде още по-добри“, завърши Неманя Миланович.