Илич: Знам как ще вземем нещо от Черно море, готови сме за мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това ще е тежък мач. Съперникът е добър и се намира в добра форма"

Халфът на Локомотив (Пд) Кристиан Илич направи съпоставка между efbet Лига и футбола в шотландия. Футболистът на „смърфовете“ е на мнение, че основната разлика в двете първенства е физиката.

“Вече шест месеца съм в България. Чувствам се много добре тук. Хората са много мили. Пловдив е много красив град, особено през лятото. Преди да дойда в Локомотив играх в Шотландия – в Мадъруел. Мисля, че най-голямата разлика между двете първенства е физиката. Всеки знае, че в Шотландия футболът е много физически. Това е най-голямата разлика между двете първенства”, започна той.

“Предсезонната подготовка приключи – изиграхме седем контроли и спечелихме всяка една от тях. Мисля, че направихме добра подготовка. Използвахме проверките, за да подобрим играта си и смятам, че го постигнахме. Готови сме за подновяването на шампионата”, добави Илич.

“В събота играем с Черно море. Това ще е тежък мач. Съперникът е добър и се намира в добра форма. Трябва да покажем най-доброто от себе си, за да вземем нещо от срещата. Знам как да го направим, готови сме”, добави 24-годишният полузащитник преди първия мач на „черно-белите“ от пролетния дял.