Илиев: Влязохме добре в мача, но ни наказаха след две грешки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Трябва да свикваме и със затварянето на стадионите и да влезем в тази битка"

Черно море допусна обрат с 1:2 от ЦСКА 1948, а наставникът на „моряците“ Илиан Илиев заяви след мача, че е доволен от своя тим, независимо от поражението. Наставникът отбеляза, че има забележки единствено към играта в дефанзивен план на неговия тим.

„В този мач ни наказаха за две грешки. Влязохме добре в мача, вкарахме гол. Почти от никаква ситуация ни върнаха попадение, а после и дузпа. Като цяло обаче мисля, че бяхме равностойни. През повечето време те бяха прибрани и играха на контраатака.  Единственото нещо, от което не мога да съм доволен е в дефанзивен план и това, че допуснахме грешки от притеснения. Създавахме доста ситуации, които също не отбелязахме и ни костваха точката или три.“

„Някой път в ситуация, в която виждаш, че си водещ, те разколебава. Трябва да свикваме с тези съдийски неща, примиряваме се, като стадото да си вървим там, пък другите неща да се оправят. Това обаче не ни взима вината от такива грешки. Не трябва, ако искаш да си от водещите отбори, да допускаше грешки от притеснения“, добави Илиев.

„Трябва да свикваме и със затварянето на стадионите и да влезем в тази битка. Ситуацията е такава, че с 2 победи се изкачваш до топ 6 после със загуба падаш надолу. Имаме мач с Ботев (Пд) след това ще му мислим с домакинствата. Със сигурност обаче липсата на публика отнема предимството. Особено и някой съдия, който не е сигурен. Пълен хаос, кое свирил, кое не свирил, но се приемат нещата и продължаваме”, заяви Илиев по повод затварянето на стадионите за футболни фенове.