Inbet прогнозира победи за Турция и Уелс в група D на квалификациите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турците имат визита на Литва, а Уелс посреща Армения в евроквалификации

Днес се подновяват квалификациите за Евро 2024, като в група D отборите на Турция и Уелс ще се стремят да запишат победи, за да задминат лидера Хърватия, който е ангажиран с мачове в Лига на нациите. Турците се отправят към Рига за визита на Латвия, докато Уелс приема Армения в търсене на втори успех в квалифиакциите. В спортната секция на Inbet предимството е за турци и уелсци да победят в срещите. Въпреки че латвийците са домакини в срещата с южните ни съседи, то е малко вероятно да вземат дори точка.

В Инбет спорт коефициентът за победа на Турция е 1.35, докато ставката за успех на Латвия е 9.13. Турция в момента е трета в класирането с актив от 3 точки след 1 победа и 1 поражение. Отборът отстъпи на Хърватия с 0:2 у дома в последния си мач, а преди това надви Армения с 2:1 като гост. От друга страна, Латвия претърпя една загуба – 0:1 от Уелс в Кардиф. Това е и единственият мач на тима до момента в евро квалификациите. Турция победи този съперник с 2:1 в Рига в последния мач помежду им от квалификациите за Мондиал 2022 и се очаква да постигне нова победа.

В букмейкъра Inbet виждаме, че Уелс е с 1.43 коеф. да победи Армения у дома. Уелският национален отбор взе 4 точки след първите си два мача в групата и в момента има еднакъв актив с лидера Хърватия. Уелс може да оглави класирането при успех в петък вечер. В последния си мач “драконите” надвиха Латвия с 1:0 у дома и може би ще постигнат нова пестелива победа. Армения трудно ще изненада съперника, след като има седем поражения в последните си девет двубоя.