Индзаги: Можехме да вкараме и повече голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"През втората част вдгнахме темпото и момчетата бяха фантастични. През цялото време имах усещането, че можем да нараним Бенфика."

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от успеха над Бенфика с 1:0 в група “D” на Шампионската лига. Той единствено не бе доволен, че отборът му не реализира положенията си и не спечели с по-голям резултат.

“Първото полувреме бе равностойно. Имахме две или три положения, в които можехме да сме по-точни. През втората част вдгнахме темпото и момчетата бяха фантастични. През цялото време имах усещането, че можем да нараним Бенфика. Жалко, че не използвахме по-добре шансовете си, но въпреки това поздравявам играчите си”, заяви Индзаги

“Поздравявам отбора, защото видях невероятен интензитет в играта ни, особено през второто полувреме. Независимо, че ударихме греди и се изправихме срещу Трубин в най-добрата му форма, през цялото време бяхме в мача, независимо от резултата. Тифозите също бяха невероятни и ни помогнаха много. Усещаше се страхотната атмосфера”, добави специалистът.