Индзаги след 6:0 над Верона: Трябва да продължим по същия начин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Не трябва да си правим сметки до края на сезона, а да мислим за всеки следващ мач поотделно", заяви специалистът.

Интер разби Верона с 6:0 като гост, а наставникът на “нерадзурите” Симоне Индзаги съвсем логично бе щастлив след разгромната победа на своя тим.

“В добър период сме, играем силно и оползотворяваме положенията си. Някои от важните ни футболисти се възстановиха и резултатите са налице. Щастлив съм, но трябва да продължим по същия начин. След по-малко от 72 часа ще сме в Рим и се нуждаем от ново силно представяне. Днес играхме отлично срещу отбор, който имаше само една загуба у дома през тази година”, сподели Индзаги.

“Длъжни сме да завършим в топ 4. Програмата ни не е лесна, но ако показваме същите дух и организация, ще успеем. Доволен съм от Франческо Ачерби. Познавам го от много време и се радвам, че в поредица от мачове играе максимално концентрирано. В неделя той направи грешка, а днес участието му беше под въпрос, но пред почетох него пред Бастони, обясни предводителят на “нерадзурите”.

“Не трябва да си правим сметки до края на сезона, а да мислим за всеки следващ мач поотделно. Доволни сме от моментната си форма, но трябва да продължим по същия начин”, завърши Индзаги.