Инфантино поздрави Касабов, трябвало да се горди със свършеното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефът на ФИФА вярва, че стадионите отново ще са пълни през следващата година

Президентът на светоната футболна централа ФИФА Джани Инфантино благодари на оглавяващия Българския футболен съюз Михаил Касабов за свършената работа през изминалата 2020 година.

В текст, изпратен до Касабов, босът на световния футбол изразява надежда, че през следващата година стадионите отново ще се напълнят.

Ето и какво гласи посланието до Касабов:

„Скъпи г-н президент, скъпи г-н Касабов,

Изминаващата година ни изправи пред много нови предизвикателства и нагледно ни показа колко важни са единението и солидарността във футбола. Вярвам, че всички би трябвало да сме горди от това, което постигнахме! От цяло сърце Ви благодаря за изключителната отдаденост и подкрепата Ви в тези трудни моменти.

2021-ва със сигурност ще бъде по-добра. Убеден съм, че заедно можем да преодолеем безпрецедентната криза както в отделните държави и региони, така и в целия свят. Нека си пожелаем стадионите отново да се напълнят, а любимата ни игра отново да ни носи радост, надежда, ентусиазъм и щастливи емоции.

Пожелавам късмет, успех и крепко здраве през 2021-ва на Вас, на Вашето семейство, на близките и приятелите Ви и с нетърпение очаквам следващата ни среща.

Искрено Ваш,

Джани Инфантино“