Интер е готов да се раздели с Онана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" са в трудно финансово положение

Талантливият камерунски вратар Андре Онана продължава да е обект на спекулации за преминаване в Манчестър Юнайтед. Слуховете за възможното му присъединяване към “червените дяволи” събуждат интереса на феновете на тима и предизвикват разгорещени дебати. Те са породени от факта, че голяма част от привържениците искат Давид де Хеа да продължи да е номер едно под рамката на вратата и следващия сезон, а останалите искат испанеца да напусне час по-скоро.

Онана, който играе за Интер, привлича вниманието на множество топ отбори със своите впечатляващи изяви. Той изгради репутацията си, която затвърди и през миналия сезон, като отличен вратар със своите рефлекси, умения при игра с краката и лидерски качества.

В последните години Манчестър Юнайтед се нуждае от стабилност на вратата, тъй като Давид де Хеа не е напълно убедителен в изявите си. Испанецът е колеблив и Ерик тен Хаг иска да го смени с познатия от престоя си в Аякс Онана. В Интер също са готови да се разделят с футболиста, тъй като “нерадзурите” са в затруднено финансово положение.

Очаква се сагата с вратарския пост на “Олд Трафорд” да бъде разрешена най-късно до края на следващата седмица, тъй като Тен Хаг иска да насочи вниманието си и към другите си трансферни цели.