В Аталанта са казали не на офертата на Манчестър Юнайтед за Хьойлунд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" се нуждаят от нови нападатели

Ръководството на Аталанта е отхвърлило предложението на Манчестър Юнайтед да привлече нападателя на клуба Расмус Хьойлунд, съобщава Corriere dello Sport. Според информацията офертата на “червените дяволи” е била на стойност от 30 милиона британски паунда.

Ерик тен Хаг силно желае нов нападател преди началото на следващия сезон. Причината за това е, че в момента той разполага със само един футболист играещ на тази позиция. Това е Антони Марсиал, който обаче се контузва доста често и не е постоянен в изявите си.

Мейсън Грийнууд и Маркъс Рашфорд също могат да играят като нападатели, но те са по-скоро резервни варианти за тази роля. Рашфорд се справя твърде добре като ляво крило, за да му бъде сменена позицията, а Грийнууд наскоро се завърна към тренировки с отбора, след скандала с приятелката му, който го извади от терените за доста дълго време.

Хьойлунд също може би обаче не е най-подходящия човек за позицията на номер 9 в отбора на Манчестър Юнайтед. Той се намира в чудесна форма и е голям фен на тима от малък, но не е доказано име от каквото се нуждае Ерик тен Хаг, ако иска да печели значими трофеи като този във Висшата лига и Шампионска лига.

Все пак обаче Юнайтед не бива да изпускат Хьойлунд, тъй като рискът може и да си заслужава.