Вутов: Разбира се, че е постижимо отстраняването на ФКСБ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българинът вярва в качествата на новия си отбор

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Антонио Вутов коментира периода си на свикване с новия тим и амбициите, които има за следващия сезон. Той защитаваше цветовете на Локомотив (София) през миналия сезон, но от настоящата кампания предпочете да играе за ЦСКА 1948 като основната причина е шансът тима да участва в групите на Лигата на конференциите.

„Чувствам се добре. Всичко е наред. Опитвам се да се приобщавам бързо към условията. Футболистите ме приеха много добре в колектива, засега отлично. С някои от тях се познаваме, с други сега се запознаваме. Смятам, че това няма да ми отнеме много време”, започна Вутов.

“Имаше интерес от страна на ЦСКА. Няколко пъти се срещнахме, разговаряхме и в последния момент взех това решение. Идвам с амбицията да постигаме медали, купи, да се борим за Европа всяка година.

Почти съм убеден и се надявам, че тази година ще е по-добра от предходната. Конкуренцията не ме плаши. Приемам я, че може да те развие като футболист, това те прави по-добър, дава ти самочувствие”, допълни той.

“Разбира се, че е постижимо отстраняването на ФКСБ. Надявам се да e дълъг похода към Европа за нас. Трябват ми още няколко по-физически тренировки. Имаме сериозни контроли. Може би не следващата, а по-следващата контрола се надявам да взема участие и лека-полека да набирам скорост и инерция. Феновете да подкрепят отбора си и ние ще правим всичко възможно да побеждаваме във всеки мач“, приключи Вутов.