Интер Маями събира Лионел Меси със стари приятели
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дейвид Бекъм иска да направи отборът си копие на Барселона

Ръководството на Интер Маями възнамерява да привлече Луис Суарес и Жорди Алба в тима през това лято. Те се надяват да убедят бившите играчи на Барса да изберат Маями за тяхна следваща дестинация, поради факта че техните бивши съотборници и приятели – Лионел Меси и Серхио Бускетс вече обявиха трансферите си в тима.

Жорди Алба напусна Барселона в края на този сезон, след като договорът му изтече и не бе подновен. За момента той не възнамерява да прекратява кариерата си и има желание да продължи още няколко години. Левият краен бранител обаче все още не е взел решение коя да бъде неговата следваща дестинация. Освен Интер Маями от него се интересуват още и клубове от Саудитска Арабия.

Луис Суарес също бе част от Барса и е много добър приятел на Лео Меси. Уругвайският стрелец е заявявал в миналото, че би искал да приключи кариерата си в един и същи отбор с аржентинския си другар, за да може двамата заедно да се наслаждават на последните си години като професионални футболисти. Суарес обаче в момента има отбор, който харесва и не желае да напусне. 36-годишният нападател има договор с Гремио до зимата на 2024 и едва ли ще си тръгне преди неговия край. Все пак обаче желанието му да играе отново с Меси може да се окаже по-голямо и в крайна сметка той да замине за Маями.