Интер и Ал Насър не се победиха, Роналдо изигра едно полувреме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиано Роналдо не блесна срещу "нерадзурите"

Отборите на Интер и Ал Насър направиха реми 1:1 в приятелски мач, който се проведе в японския град Осака. И двете попадения паднаха през първото полувреме на срещата, като Абдулрахман Гариб се разписа за саудитския тим, докато новото попълнение на “нерадзурите” Давиде Фратези отбеляза за Интер.

Звездата на Ал Насър – Кристиано Роналдо, започна мача като титуляр и изигра едно полувреме, но не блесна на терена в Осака. Бившият футболист на Интер – Марсело Бровозич, също бе в стартовите 11 за клуба от Саудитска Арабия, както и Секо Фофана, който бе привлечен от Ланс.

Треньорът на Интер Симоне Индзаги заложи на Станкович на вратата, като Бисек, Де Фрай и Бастони действаха в защита. Като халф бекове за италианския тим стартираха Дъмфрис и Госенс, а в средата на терена си партнираха Барела, Чалханоглу и Фратези. Нападението бе водено от Лаутаро и Кореа.

Интер доминираше през първото полувреме, но Ал Насър бе отборът, който поведе в резултата. Талиска комбинира с Абдулрахман Гариб, който направи 0:1 в 23-ата минута.

Интер отговори в 44-ата минута чрез Давиде Фратези, който се разписа след асистенция на Дензъл Дъмфрис. За Фратези това бе втори мач със “синьо-черния” екип след трансфера от Сасуоло това лято, а днес отбеляза и дебютния си гол.

На почивката в двата състава имаше куп смени, а през второто полувреме нов гол не падна. В следващия си приятелски мач Интер ще срещне ПСЖ на 1-ви август.