Интер и Милан ще преследват победи в Серия А тази вечер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шампионът Наполи също ще бъде в действие в сряда вечер

Миланските грандове Интер и Милан се представят силно от началото на сезона, като заемат позиции в челото на класирането на Серия А. Двата тима излизат в трудни мачове тази вечер, но ще преследват победи. Лидерът в класирането Интер посреща Сасуоло, който в миналия кръг надви Ювентус, докато Милан гостува на нуждаещия се от точки Каляри. Ако се интересувате от текущата кампания на италианското първенство Bet365 app mobile предлага живо излъчване и интересни опции за залози на срещите.

Интер до момента е спечелил 15 точки в първите си 5 мача и е безпогрешен. В миналия кръг тимът на Симоне Индзаги надви трудно Емполи с 1:0 като гост. В предходния си мач в лигата, “нерадзурите” разбиха Милан с 5:1. Предвид формата на Интер и факта, че домакинстват на Сасуоло, то е малко вероятно отборът да допусне грешна стъпка. Сасуоло е в средата на класирането на 12-ото място и е на точка от топ 10, но ще бъде сериозна изненада, ако не загуби на ‘Сан Сиро’.

Милан постигна важна победа над Верона с 1:0 в миналия кръг и сега ще търси втори пореден успех в лигата при визитата на Каляри. “Росонерите” заемаха 2-ро място преди началото на кръга с 12 точки, но Ювентус ги измести след победата си над Лече във вторник. Милан може да си върне втората позиция с успех на “Сардиния Арена”. Техният съперник Каляри е на предпоследното 19-о място със само 2 точки през сезона и е трудно да им се противопостави.

Шампионът Наполи е колеблив от началото на кампанията и заема 7-ата позиция с 8 пункта. Тимът на Руди Гарсия няма право на грешка тази вечер в домакинството на 18-ия Удинезе. Наполи не успя да вкара попадение на Болоня в миналия кръг и е в серия от три поредни срещи без победа в Серия А, но е крайно време да се върне на правилния път.