Реал Мадрид без право на грешка срещу Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" ще се връща на победния път след загубата то Атлетико

Реал Мадрид допусна разочароващо поражение с 1:3 в дербито срещу Атлетико Мадрид в неделя и няма много време да се самосъжалява. “Лос бланкос” посрещат Лас Палмас в Мадрид в сряда и би трябвало да могат да спечелят три точки, докато се опитват да се придвижат до върха на таблицата на лигата, тъй като имат шанс да изместят Барселона от върха.

Преди загубата си от тима на Диего Симеоне, хората на Карло Анчелоти спечелиха шест поредни победи във всички турнири. Реал Мадрид влиза като тотален фаворит за успеха срещу Лас Палмас. “Белият балет” ще се надява да запише убедителна победа и да повдигне самочувствието си. От друга страна, тимът на Лас Палмас записа първата си победа за сезона срещу Гранада през уикенда, но те никога не са печелили на “Сантяго Бернабеу”.

Лас Палмас имат най-добрия общ резултат в защита в Ла Лига, тъй като са допуснали само четири гола. Въпреки това, липсата им на атакуваща мощ трябва да бъде притеснение. “Жълто-сините” трудно ще отбележат на Реал в предстоящия мач, въпреки че техният съперник има една суха мрежа в изминалите три срещи. Реал Мадрид спечели шест от седемте си състезателни мача този сезон и надали ще допусне грешна стъпка тази вечер, като класата на домакините е твърде голяма за съперник като Лас Палмас.