Интер иска да вземе Балогун в сделка под наем с опция за закупуване
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" имат голямо желание да се подсилят с Фоларин Балогун от Арсенал

22-годишният нападател Фоларин Балогун игра под наем в Реймс миналия сезон и отбеляза 22 гола във всички състезания. В информация на Corriere Dello Sport се твърди, че Интер се надява да подпише с таланта на Арсенал под наем това лято със задължителна опция да го купи за 35 милиона евро.

Балогун е високо ценен в Арсенал и остава да видим дали топчиите са готови да го продадат през този трансферен прозорец. Последните информации твърдят, че клубът от Северен Лондон може да опита да спечели пари от него през лятото. Арсенал се нуждае от повече дълбочина и качество в атаката си и Балогун може да бъде полезен играч за тях през следващия сезон.

Интер иска да подпише с нападателя за постоянно срещу 35 милиона евро следващото лято. а сега да играе под наем на “Сан Сиро”.  Възможността да играе редовно под наем в Интер със сигурност ще развълнува талантливия млад нападател и той може да е съгласен да направи трансфер, ако Арсенал не успее да му осигури гаранции за игрово време. Фоларин Балогун е футболист с невероятен талант и бъдещето е пред него.

Арсенал може би ще съжалява за решението си, ако го оставят да напусне това лято. Междувременно Интер се провали в опитите си да подпише за постоянно с Ромелу Лукаку, така че търсят нов играч за своето нападение.