Марсилия набеляза двама защитници на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клеман Ленгле и Ерик Гарсия са на радара на френския клуб

Олимпик Марсилия има за цел да се подсили с централен защитник, който да вдигне класата на отбора. От френския тим са установили контакт с Барселона, за да разберат при какви условия е възможно да вземат Клеман Ленгле или Ерик Гарсия.

Ленгле печели много висока заплата и като цяло надали ще се съгласи на офертата на Марсилия, освен ако френският тим не вземе футболиста под наем, като с Барселона да си поделят неговото възнаграждение. Ерик Гарсия пък е само на 22 години и тепърва ще показва най-доброто от себе си, така че е добра опция за Марсилия.

28-годишния Клеман Ленгле е в Барселона от 2018 г. През изминалия сезон той бе под наем в Тотнъм, като записа само 26 мача за тима от Северен Лондон. “Шпорите” върнаха френския бранител на Барселона, като сега от “Камп Ноу” търсят нов клуб на футбоиста.

Отношенията между Олимпик Марсилия и Барселона се добри. Директорът на каталунския град Матеу Алемани продължава да поддържа контакти с президента на френския клуб Пабло Лонгория, а това би спомогнало двата тима по-лесно да стигнат до сделка.