Интер набеляза четирима кандидати за заместник на Онана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нерадзурите" не подценяват вратарския пост

Ръководството на Интер работи по четири варианта за привличането на заместник на напусналия в посока Манчестър Юнайтед Андре Онана, сподели Руди Галети. “Нерадзурите” също се оглеждат и за резервен страж, тъй като Самир Ханданович напусна клуба това лято след 10-годишен престой на “Джузепе Меаца”.

Първата и най-желана опция от Интер е Ян Зомер. Неговият трансфер е почти финализиран и се изчаква да бъдат уговорени последните детайли от сделката преди швейцарецът да бъде официално обявен на феновете. Очаква се той да бъде първи избор на Симоне Индзаги, а останалите цели на “нерадзурите” да са негови резерви.

Вторият вариант пред Интер е вратарят на Шахтьор Донецк Алекс Трубин. Според информацията “нерадзурите” са се договорили с украинския клуб за трансферна сума от 12 милиона евро плюс добавени бонуси.

Третата опция пред Интер е опитния страж на ПСЖ, който прекара последния сезон под наем в Нотингам Форест – Кейлор Навас. За 36-годишният страж това може би ще бъде последна възможност да направи още нещо значимо в бляскавата си кариера.

Последния кандидат за място на “Джузепе Меаца” е Емил Аудеро, който е гласен за резерва на някое измежду горните имена. Очаква се Интер да вземе решение за ситуацията с вратарския пост съвсем скоро.