Лацио се насочи към руска перла
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Римските "орли" искат да се подсилят с Арсен Закарян

Ръководството на Лацио планира да привлече футболиста на Динамо Киев Арсен Закарян, съобщава спортния журналист Руди Галети. Очаква се съвсем скоро “орлите” да направят официална оферта за него на стойност близка до 15 милиона евро.

20-годишният Закарян играе най-често като офанзивен халф. Той изпъква с чудесната си техника и е спряган за един от най-обещаващите таланти на руския национален отбир през следващите години. От началото на професионалната си кариера той е записал 86 мача с екипа на Динамо, в които вкарал 17 гола и е дал 24 асистенции. Тези числа свидетелстват за огромния потенциал, който той притежава.

Закарян е желан от Лацио за заместник на напусналата звезда на тима Сергей Милинкович-Савич. По рано през трансферния прозорец сърбинът избра да премине в Саудитска Арабия.

От него се интересуват още нидерландските тимове Аякс и Фейенорд, но за момента най-голяма е вероятността той да бъде привлечен от Лацио. Това е трансфер, чиято развръзка също се очаква да настъпи през следващата седмица.